Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sánchez assegura que està “normalitzant la vida” a Catalunya i acusa el PP de “posar en risc la unitat d’Espanya”

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat que amb el seu executiu “s’està normalitzant la vida” a Catalunya i ha acusat el PP de ser qui “posa en risc la unitat d’Espanya”. “La gran diferència entre ells i nosaltres és que a ells els aproven una DUI i nosaltres estem normalitzant i retrobant la vida a Catalunya”, ha assenyalat en un acte des d’Andalusia acompanyat pel candidat socialista a la Junta, Juan Espadas.

Durant la seva intervenció Sánchez ha criticat que quan els governs del PP han comptat amb el suport parlamentari de partits nacionalistes “no hi havia cap perill per a la ruptura de l’Estat”, mentre que quan el suport ha estat a executius socialistes “diuen que perilla la unitat d’Espanya”. “Ells diuen que amb nosaltres perilla la unitat de l’Estat, però és amb ells i les seves polítiques que es posa en risc”, ha carregat.

Publicitat

Sánchez ha centrat gran part de la seva intervenció a criticar la corrupció a les institucions i, especialment, la vinculada amb el PP. En aquest sentit, els ha acusat de “corrupció política” per haver creat “estructures parapolicials per perseguir adversaris i per obstaculitzar la investigació de la justícia”. A més, també ha assegurat que cometen “corrupció de la democràcia” perquè “no reconeixen els resultats electorals” i titllen “d’il·legítim” el govern de Sánchez.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut