Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Sala-i-Martin insta a “ignorar” les normes del Gobierno sobre les mascaretes

|

- Publicitat -

La nova llei que vol endurir l’ús de la mascareta fins i tot en espais oberts i amb una distància entre persones segura ha generat molt rebombori mediàtic. D’entrada, aquesta nova norma xoca amb les restriccions establertes a Catalunya, i durant els pròxims dies les autonomies i el Ministerio de Sanidad revisaran la llei. Per la seva banda, l’economista Xavier Sala-i-Martin ha instat a “ignorar” les noves normes “imposades per Sánchez”, i apel·la directament a la conselleria de Sanitat: “Si les policies catalanes no persegueixen a qui no porta mascareta a la platja, la norma no serveix de res”, ha avisat en una piulada a la xarxa.

Sala-i-Martin, com molts altres usuaris de la xarxa, tornen a insistir en la desobediència a l’estat en matèria de gestió de la pandèmia, que ja ha quedat clar que ha estat desastrosa: “A la platja de Madrid que portin mascareta si volen. A la nostra, no”, ha etzibat l’economista.

Publicitat

Et pot interessar  Alerta per possible presència de plàstic en croquetes de bolets congelades de les marques Eroski, Alteza i Bon Preu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut