Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Rufián suggereix que Santi Vila ha actuat de confident de l’Estat a Catalunya

|

- Publicitat -

Gabriel Rufián s’ha passat al periodisme, això és el que es pot interpretar a partir de l’estrena d’un nou programa d’entrevistes, on el diputat d’ERC al Congrés dels Diputats exerceix de presentador. A La Fábrica, programa emès per Youtube, Rufián va entrevistar al youtuber Fortfast i en la segona edició ha conversat amb el periodista Ernesto Ekaizer.

El judici de l’1 d’octubre i el Procés són els temes que han ocupat bona part de l’entrevista. En aquest sentit, Rufián ha preguntat a Ekaizer si creu que Santi Vila ha actuat com a confident de l’Estat a Catalunya. El periodista argentí, després d’uns segons de reflexió, ha definit l’exconseller del Govern Puigdemont com “el clàssic personatge de la Transició, aquell que creu com tot es pot resoldre en una taula prenent cafè”.

Publicitat

Cap al final de la conversa, Gabriel Rufián ha començat a treure noms de diferents polítics catalans i espanyols amb la voluntat que Ernesto Ekaizer expliques la seva opinió d’aquestes persones amb una paraula. El periodista ha definit Junqueras com “un monjo” i de Puigdemont diu que “és un aventurer”.

Et pot interessar  Aragonès diu que no abandonarà responsabilitats si no repeteix com a president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut