Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Rufián replica a Nogueras que Junts ha votat el 85% de les iniciatives del govern espanyol sense negociar: “Qui vota a canvi de res?”

Les forces independentistes continuen barallant-se, mentre que les enquestes preveuen una victòria del PSC al 23-J

|

- Publicitat -

Més picabaralles entre les forces independentistes, mentre que el PSC es fa fort a les enquestes. El cap de llista d’ERC per Barcelona, Gabriel Rufián, ha contestat les crítiques de Junts pel fet que els republicans hagin votat a favor del 89% d’iniciatives del govern espanyol.

En una entrevista a Ser Catalanya i dirigint-se a la candidata de Junts, Míriam Nogueras, Rufián ha replicat que Junts ha votat el 85% de les iniciatives del govern espanyol sense negociar, mentre que ERC ho ha fet “després de negociar-les”. “Qui vota a canvi de res?”, ha qüestionat.

Publicitat

D’altra banda, ha avisat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, que si vol ser investit president “ha de defensar Catalunya”. En aquest sentit, ha posat com a exemples que els catalans puguin votar el seu futur polític i que el català “no sigui criminalitzat”.

A més, Rufián ha lamentat que el PSC no ha explicat quina proposta té per a Catalunya. En to d’autocrítica, també ha admès que els partits independentistes haurien de ser capaços de treure als socialistes la seva proposta per resoldre el conflicte.

D’altra banda, Rufián ha lamentat que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, “estigui a casa seva” i ha considerat que l’han venut per tenir un millor tracte. “Què més vendran a canvi de ser millor tractats?”, ha preguntat dirigint-se a la candidatura de Sumar encapçalada per Yolanda Díaz.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut