Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Rovira alliçona Illa: “L’hauria d’avergonyir la repressió que ens condemna a fer política també des de l’exili”

|

- Publicitat -

“L’hauria d’avergonyir la repressió que ens condemna a fer política també des de l’exili”. Així ha replicat la secretària general d’ERC al líder del PSC, Salvador Illa, que va retreure al president del Govern, Pere Aragonès, el seu viatge a Suïssa divendres en ple episodis d’incendis al país.

“Aquests dies sento a parlar molt de dèficits, però aquí hi ha un dèficit de Govern. Aquest és el dèficit real que tenim a Catalunya”, va dir el dirigent socialista, en un missatge que ha repetit aquest diumenge. En una piulada Rovira també ha considerat que les declaracions també suposen “un menyspreu als mateixos votants del PSC, que també pateixen el maltractament del PSOE amb les inversions a Catalunya”.

Publicitat

Aragonès, que és el coordinador nacional d’ERC, va traslladar-se a Ginebra dijous a última hora de la nit per una reunió de partit amb Rovira. Va tornar divendres a la tarda i es va desplaçar al Centre de Comandament Avançat al Complex Central de Bombers a Cerdanyola del Vallès.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut