Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

Romeva, mil dies després del seu empresonament: “No hi ha camí per la república; la república és el camí”

|

- Publicitat -

El conseller legítim d’Acció Exterior de la Generalitat, i ara pres polític, s’ha sumat a alguns dels seus companys i companyes empresonats per denunciar, un cop més, la seva injusta situació mil dies després del seu empresonament: “Res ha canviat. Les idees, insubornables, persisteixen”, ha dit, així com totes les metes polítiques que perseguia abans de ser condemnat.

Publicitat

En un article d’opinió a El Punt Avui, Romeva també s’imagina els pròxims mil dies de presó igual que els que ja ha passat, treballant “per convertir el republicanisme sobiranista en una alternativa encara més atractiva”. A més, també sosté que “no hi ha camí per la república; la república és el camí”, i es compromet a seguir recorrent-lo amb convicció, exigència i responsabilitat.

La consellera Dolors Bassa també ha expressat el seu agraïment per un vídeo que ha rebut “amb paraules d’ànims” després d’aquest llarg període.

Et pot interessar  Uns 150 manifestants tornen a reclamar davant la comissaria de Via Laietana que esdevingui centre de memòria
Publicitat

Més notícies

Opinió