Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Romeva i Diana Riba esclaten contra la persecució del Tribunal de Cuentas

|

- Publicitat -

El pres polític i exconseller d’exteriors, Raül Romeva, i l’eurodiputada d’ERC Diana Riba, s’han mostrat molt contundents amb el Tribunal de Cuentas després de l’anunciada persecució cap als alts càrrecs per la despesa en acció exterior de la Generalitat, en una mostra més de la repressió a tot allò que envolta el moviment independentista.

Publicitat

Tant Riba com la seva parella han esclatat a través de Twitter. El conseller legítim s’ha solidaritzat amb tots els companys implicats, assegurant que “vam fer política i denunciant que “l’estat converteix determinades idees democràtiques en delicte, i mobilitza la fiscalia per empresonar i arruïnar vides”. En paral·lel, l’eurodiputada parla d’una “espiral infinita” pel que fa a la repressió que reben Romeva i l’independentisme: És acarnissament. Algú dubta de la necessitat d’una amnistia?”.

Et pot interessar  El Parlament Europeu debatrà dilluns la possibilitat d'incorporar el català com a llengua de treball als plenaris malgrat les reticencies del PSOE
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió