Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Rius retreu a Aragonès que abans “ha respectat més” l’acord del PSOE per investir Sánchez que el de Junts a Catalunya

Junts ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “actuï com a president d’un govern de coalició i no com a líder d’un partit”

Redacció 16/09/2022
El portaveu de Junts, Josep Rius, en roda de premsa a la seu del partit. Data de publicació: dilluns 27 de juny del 2022, 14:09 Localització: Barcelona Autor: Mariona Puig

Les picabaralles i els retrets continuen en l’ordre del dia de l’activitat política. En aquesta ocasió, l portaveu de Junts, Josep Rius, ha demanat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “actuï com a president d’un govern de coalició i no com a líder d’un partit”. En entrevistes a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ i ‘Ser Catalunya’, Rius ha respost d’aquesta manera a la conferència d’Aragonès en què ha instat Junts a resoldre els seus “debats interns”. Segons Rius, és ERC qui s’ha d’aclarir perquè té un “guirigall” d’acords d’investidura. I ha afegit que “ha respectat més” el del PSOE per investir Pedro Sánchez que el que té amb Junts a Catalunya. “Depèn d’Aragonès i d’ERC la continuïtat de la legislatura”, ha conclòs.