Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Rius aposta per marxar: “No en aquest govern”

|

- Publicitat -

El portaveu de Junts, Josep Rius, s’ha pronunciat, sense amagar-se de ningú; fent-ho públic a les seves xarxes socials que és partidari de marxar del Govern davant “l’immobilisme” d’ERC per complir el pacte. En un article que publica ‘El Punt Avui’ amb el títol ‘Sí a Junts, sí a la independència, no en aquest govern’, Rius critica que el partit d’Oriol Junqueras no vulgui sumar cap altra estratègia que no sigui la seva. “Només prioritza el pacte que va signar amb el PSOE per investir president Pedro Sánchez i que ja hem constatat que no ha donat cap rèdit a Catalunya”, ha dit. Rius coincideix amb el vicepresident Puigneró quan diu que ERC els ha fet fora del govern. “I ho dic amb tristesa: costa molt reconèixer aquesta ERC”, ha conclòs.

La posició de Puigdemont

Publicitat

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha retuitat el missatge de Twitter del portaveu de Junts, Josep Rius, en què defensa que Junts surti del Govern davant “l’immobilisme” d’ERC. Així doncs, es pot entendre que dona suport a l’opció que Junts vagi a l’oposició. Fins ara l’expresident no s’ha pronunciat obertament i públicament sobre la consulta que el partit farà dijous i divendres per decidir si continua formant part de l’executiu presidit per Pere Aragonès. Per la seva banda, Rius critica que el partit de Junqueras no vulgui sumar cap altra estratègia que no sigui la seva. I afegeix que ERC “prioritza” el pacte que va signar amb el PSOE per investir Pedro Sánchez.

Et pot interessar  Junqueras colla Puigdemont: "La unitat no es construirà al voltant de l'egoisme de qui vota contra el que és bo pel país"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut