Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Ricomà, reelegit alcaldable d’ERC per Tarragona: “Serà l’últim cop que em presentaré”

Junqueras destaca la “cohesió i fortalesa” del partit a diferència d’altres que “prioritzen les seves disputes internes”

Agències 26/03/2022
El president d'ERC, Oriol Junqueras, alçant la mà amb pau Ricomà actual alcalde de Tarragona, després de ser reelegit novament com a cap de llista | ACN

Pau Ricomà, actual alcalde de Tarragona, ha tornat a ser escollit el cap de llista d’ERC, elegit per majoria absoluta en l’assemblea celebrada aquest dissabte al migdia. En el seu parlament, Ricomà ha reconegut que aquest no ha estat un mandat fàcil, però que afronta la pròxima legislatura amb el repte d’assolir “grans consensos” i treballar per a una “ciutat més cohesionada”. També ha anunciat que el 2023 serà el darrer cop que es presenta. El president del partit, Oriol Junqueras, que ha tancat l’acte, li ha demanat que s’ho repensi, sobretot quan hi ha partits “desgastats” que “prioritzen les seves disputes internes”, tant en l’esfera local com nacional. També defensa que Tarragona ha de liderar novament el territori.