Dilluns, 19 d'octubre de 2020 - Edició 816
La República

Revilla renega que Barcelona sigui el nou centre meteorològic europeu enlloc de Comillas

El president de Cantàbria ho aprofita per carregar contra l’independentisme acusant-los de pressionar el Gobierno per “rebre premis”

Redacció
Redacció 31/05/2020

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, considera “lamentable” la decisió del Gobierno de postular Barcelona com a seu del nou centre meteorològic europeu, que també aspirava a albergar la localitat cantàbrica de Comillas, d’acord amb una gestió que estava duent a terme “directament” el seu vicepresident i líder dels socialistes a la regió, Pablo Zuloaga, que estava “molt il·lusionat” amb el projecte i ara està “bastant desolat”.

“Ha quedat molt clar que pinta molt més el senyor Torra que el vicepresident cantàbric”, ha considerat Revilla sobre aquesta “decisió política”.

També ha evidenciat que “els vots es posen en una balança”, de manera que “quan un govern depèn dels vots, les decisions es prenen depenent dels vots”. En aquest sentit, Revilla ha lamentat les “pressions” de grups com els independentistes i que “a sobre tinguin aquests premis”, que “objectivament no es mereixen i subjectivament encara menys”.

Relacionats