Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Revilla renega que Barcelona sigui el nou centre meteorològic europeu enlloc de Comillas

|

- Publicitat -

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, considera “lamentable” la decisió del Gobierno de postular Barcelona com a seu del nou centre meteorològic europeu, que també aspirava a albergar la localitat cantàbrica de Comillas, d’acord amb una gestió que estava duent a terme “directament” el seu vicepresident i líder dels socialistes a la regió, Pablo Zuloaga, que estava “molt il·lusionat” amb el projecte i ara està “bastant desolat”.

“Ha quedat molt clar que pinta molt més el senyor Torra que el vicepresident cantàbric”, ha considerat Revilla sobre aquesta “decisió política”.

Publicitat

També ha evidenciat que “els vots es posen en una balança”, de manera que “quan un govern depèn dels vots, les decisions es prenen depenent dels vots”. En aquest sentit, Revilla ha lamentat les “pressions” de grups com els independentistes i que “a sobre tinguin aquests premis”, que “objectivament no es mereixen i subjectivament encara menys”.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut