Dissabte, 11 de juliol de 2020 - Edició 716
La República

Revilla posa per davant la unitat d’Espanya al benestar dels seus ciutadans

Prefereix que Cantàbria es quedi sense tren a que Espanya es trenqui

Redacció
Redacció 16/12/2019

Una de les personalitats més veteranes i més ben valorades de l’actual panorama polític espanyol, Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, ha demostrat i certificat que ser un bon patriota espanyol no significa vetllar pel benestar de la ciutadania sinó anteposar, per davant de tot, la unitat d’Espanya.

No ho diem nosaltres, sinó que ell mateix ha quedat evidenciat en unes declaracions a Europa Press. Revilla, ha advertit al president en funcions, Pedro Sánchez, que “Cantàbria prefereix quedar-se sense tren al fet que Espanya es trenqui”. Revilla ha avisat el PSOE que si en 15 dies no surten a licitació els tres trams de tren de Palència a Alar de Rei, el PRC no donarà suport a la investidura de Sánchez al Congrés dels Diputats.

“Si no apareix al BOE la licitació, no hi ha vot, però fins i tot amb això no seria suficient”, ha dit Revilla, que ha reclamat que en els acords per a l’abstenció d’Esquerra “no es vulneri la legalitat i la Constitución”.

I ha avisat que “fins i tot si hi ha adjudicació del tren i no es dona aquesta altra circumstància”, el PRC no donarà suport a la investidura de Sánchez, perquè “Cantàbria prefereix quedar-se sense tren al fet que Espanya es trenqui”, ha sentenciat.

Segons Revilla, “sembla que tothom dona per descomptat” que el PRC votarà a Sánchez “amb la mateixa determinació” que després de les eleccions d’abril. “Doncs sí però no”, ha puntualitzat, perquè primer s’ha de complir el “papeluco” signat pel ministre de Foment i secretari d’Organització de PSOE, José Luis Ábalos, en el qual hi havia diversos compromisos amb termini de compliment “dins de l’any” en curs, que vencen el dia 31, “en 15 díes “.

Demana a la dreta que s’abstingui per amor a Espanya

D’altra banda, Revilla ha criticat el “cinisme que hi ha a la política espanyola”, i ha proposat plasmar per escrit que es deixi governar al partit que guanya les eleccions si els altres no conformen alternativa. Alhora, ha emplaçat els partits que critiquen que el PSOE vagi a governar amb independentistes a “que s’abstinguin” perquè Pedro Sánchez no hagi de fer-ho. “Si estimeu Espanya, abstingueu-vos, patriotes”, ha etzibat.

 

 

Relacionats