Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Revelen l’escandalós sou del president de Vox a les Corts de Castella i Lleó

|

- Publicitat -

El diari Público ha revelat l’elevat sou del president de Vox en les Corts de Castella i Lleó, Carlos Pollán: cobrarà 15.000 euros a l’any més que el president del Gobierno Pedro Sánchez. Tot plegat, sense experiència política prèvia.

La retribució arriba als 101.555,28 euros bruts a l’any —un 4% més que el seu predecessor, segons l’acord aconseguit amb Mañueco— convertint-se en la presidència de les Corts més ben pagada en la història de Castella i Lleó. Tanmateix, Vox ha tingut la barra de plantejar una retallada dels recursos econòmics i els procuradors amb dedicació exclusiva dels grups parlamentaris.

Publicitat

A més, l’elecció de Carlos Pollán és curiosa si es té en compte el fracàs estrepitós que va protagonitzar com a administrador d’un club històric de l’handbol espanyol, l’Ademar, que va estar a punt de desaparèixer durant el seu mandat. L’ara president de les Corts de Castella i Lleó va dimitir del càrrec amb un concurs de creditors per un deute acumulat de gairebé un milió d’euros durant la seva gestió. Es devien gairebé 300.000 euros a l’Agència Tributària i més de 200.000 a jugadors i membres del cos tècnic.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut