Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Reunió de Torra i Aragonès al Palau de la Generalitat per parlar de la taula de diàleg

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, es reuneixen al Palau de la Generalitat per parlar sobre la taula de diàleg amb el govern espanyol, segons han confirmat fonts de l’executiu a l’ACN. Precisament avui, Torra ha enviat una carta al president espanyol, Pedro Sánchez, en què descarta que la primera reunió de la taula sigui dilluns per “motius personals d’agenda” i proposa fins a cinc dates alternatives a partir de demà. Torra també li transmet el seu malestar pel fet que la Moncloa fes pública la proposta del 24 de febrer sense consensuar-ho amb presidència de la Generalitat.

Per la seva banda, Aragonès va demanar ahir no entretenir-se amb “detalls” i posar en marxa la taula entre governs. La figura del mediador continua separant Torra i Aragonès. De fet, en la proposta de continguts de la reunió que Torra ha fet arribar a Sánchez, apareix la proposta de mediació internacional com una de les “condicions favorables” per a la negociació.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut