Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

#RecuperemElsCarrers prepara una trentena de convocatòries arreu dels Països Catalans

Les protestes del dia 26 portaran el lema ‘La Mala Gestió Mata!’ i s’hi han adherit l’ANC, la CUP o Alerta Solidària

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/05/2020

La plataforma #RecuperemElsCarrers ha anunciat mitjançant un comunicat, que ja es preparen noves protestes arran de l’èxit de la setmana passada. L’associació preveu una mobilització històrica aquest dimarts 26 de maig, perquè hi ha més de 30 convocatòries arreu dels Països Catalans i més d’un centenar d’adhesions al manifest, entre ells Arran, la CUP, Alerta Solidària, o l’ANC.

El lema d’aquestes manifestacions serà ‘La Mala Gestió Mata’ que tindrà com a objectiu criticar l’ineptitud de la classe política. També es reclamarà “invertir en la vida”: als hospitals, als barris, però també al mediterrani i als territoris en guerra.

#RecuperemElsCarrers es defineix com “una iniciativa espontània, fruit del parèntesi obligat del confinament. Si bé lluitem pel dret a manifestació, no entenem les protestes com un fi sinó com una eina. Per tant, es tracta no només de tornar als carrers, sinó de forçar canvis en la situació política dels nostres països i alhora acompanyar-nos en aquest moment sense precedents, que ens ofega entre morts i precarietat”.

Relacionats