Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

#RecuperemElsCarrers prepara una trentena de convocatòries arreu dels Països Catalans

|

- Publicitat -

La plataforma #RecuperemElsCarrers ha anunciat mitjançant un comunicat, que ja es preparen noves protestes arran de l’èxit de la setmana passada. L’associació preveu una mobilització històrica aquest dimarts 26 de maig, perquè hi ha més de 30 convocatòries arreu dels Països Catalans i més d’un centenar d’adhesions al manifest, entre ells Arran, la CUP, Alerta Solidària, o l’ANC.

El lema d’aquestes manifestacions serà ‘La Mala Gestió Mata’ que tindrà com a objectiu criticar l’ineptitud de la classe política. També es reclamarà “invertir en la vida”: als hospitals, als barris, però també al mediterrani i als territoris en guerra.

Publicitat

#RecuperemElsCarrers es defineix com “una iniciativa espontània, fruit del parèntesi obligat del confinament. Si bé lluitem pel dret a manifestació, no entenem les protestes com un fi sinó com una eina. Per tant, es tracta no només de tornar als carrers, sinó de forçar canvis en la situació política dels nostres països i alhora acompanyar-nos en aquest moment sense precedents, que ens ofega entre morts i precarietat”.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut