Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Rebequeria del PSC contra el documental sobre el judici de l’1-O emès a TV3

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha defensat aquest dijous la independència de TV3 davant les crítiques de la diputada del PSC Beatriz Silva per la compra de vuit documentals de Mediapro sobre el judici de l’1-O. “No és competència d’aquesta consellera ni del Govern decidir la programació de TV3 ni Catalunya Ràdio”.

Preguntada per Silva en la sessió de control al Govern durant el ple del Parlament, Budó ha remarcat que existeixen mecanismes de control dels mitjans públics, tot i que “en cap cas ha de ser un control ni de censura ni d’una ingerència política”, ja que el que ha de garantir el Govern és que es basin en criteris d’independència, professionalitat i pluralitat, ha dit.

Publicitat

Silva ha assegurat que aquesta sèrie documental ha tingut un cost de 440.000 euros, quan els diners públics es necessiten per altres assumptes urgents, segons ella: “Al mig d’una pandèmia, com es justifiquen aquests documentals?”, i ha preguntat d’on provenen aquests recursos.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut