Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Rap en català per facilitar la reinserció i acostar la llengua a joves interns al centre de menors de Girona

|

- Publicitat -

Promoure l’ús del català com a eina de reinserció per a jove interns en centres de menors. Aquest és l’objectiu del taller de rap que s’està duent a terme al centre de justícia juvenil de Montilivi, a Girona. Hi participen quatre dels 12 joves que en aquests moments compleixen mesures judicials al centre gironí. Amb l’ajuda del raper Nel.lo C, que col·labora amb Plataforma per la Llengua, han composat la cançó ‘Vola’. El text gira entorn de vivències dels propis participants, que ara es gravarà i difondrà a través de Youtube. Amb aquesta iniciativa el Departament de Justícia busca fer atractiva la llengua i acostar-la als joves amb l’objectiu d’aconseguir que un cop surtin siguin “bilingües” i tinguin més oportunitats de reinserir-se.

Un grup de joves del centre de justícia juvenil de Montilivi de Girona han participat en un taller de rap que té com a objectiu acostar el català a aquest col·lectiu com una eina més per a la seva reinserció.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut