Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Puigdemont sobre els reclams d’Amnistia Internacional: “Escoltar és un verb que l’estat declina malament”

|

- Publicitat -

Els presidents de la Generalitat, Carles Puigdemont i Quim Torra, han reivindicat l’amnistia dels presos polítics després que Amnistia Internacional hagi demanat la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart al Gobierno. Puigdemont ha lamentat que per l’estat “Escoltar és un verb que declinen malament”, recordant que “fa més de tres anys que cometen abusos i violacions impròpies d’un estat de dret”, i que encara que ho diguin “des de dins i des de fora, mai no rectifiquen”.

D’altra banda, el president inhabilitat, Quim Torra, s’ha dirigit directament als suposats “progressistes espanyols”, als quals ha demanat que sentin el crit d’Amnistia Internacional. De no fer-ho, Torra assegura que es continuaran “amagant rere el silenci hipòcrita i la injustícia que esmicola els drets humans”, recordant que ni els comuns ni el Gobierno del PSOE-UP ha facilitat l’alliberament dels presos polítics.

Publicitat

Et pot interessar  Junqueras retreu a Puigdemont que Junts trenqués amb el Govern: "La unitat es predica no abandonant governs"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut