Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont reflecteix el que pensa l’independentisme després de l’espionatge a Sánchez i Robles

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat exiliat, Carles Puigdemont, s’ha sumat a les moltes crítiques que ha rebut aquest dilluns el Gobierno després d’anunciar que s’obrirà una investigació per saber què i qui hi ha darrere l’espionatge de Pegasus, que d’entrada asseguren que és algú “extern”. La hipocresia ha quedat més que reflectida en el moment en què sembla que a Espanya sembla que el tema no hagi començat a interessar realment fins que no ha sortit a la llum que els mòbils del president del Gobierno i la ministra de Defensa també han estat espiats.

Els comentaris no s’han fet esperar a la xarxa, i el primer a piular després de l’anunci ha estat Carles Puigdemont, el qual ha evidenciat aquesta hipocresia: “La Moncloa ha hagut d’esperar que hi hagués una infecció amb Pegasus als mòbils del president del Govern i de la ministra de defensa per considerar que és un assumpte d’extrema gravetat i per investigar-ho”, ha etzibat en una piulada, recordant que “quan ho denunciàvem els catalans no mereixíem tanta consideració”.

Publicitat

Et pot interessar  L'advocat del TJUE es pronuncia dijous sobre el recurs de Puigdemont pel rebuig inicial del PE a donar-li l'escó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut