Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

[ESCÀNDOL] Hipocresia extrema de la Moncloa després d’anunciar que Pedro Sánchez i Robles han estat espiats

|

- Publicitat -

Els telèfons del president del Gobierno, Pedro Sánchez, i la ministra de Defensa, Margarita Robles, han estat infectats amb el programari Pegasus i, per tant, espiats en el maig i juny de 2021. Així ho ha fet públic aquest dilluns la Moncloa, que ha detallat que s’està investigant si hi ha més membres de l’executiu en la mateixa situació. El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha donat per fet que l’espionatge d’aquests terminals és “il·lícit i extern”, situant així la intrusió en els telèfons “fora de l’ordenament jurídic” i “aliè als organismes de l’Estat”. El ministre ha explicat que ja han posat en coneixement de la justícia les informacions que han determinat la infecció amb Pegasus.

Publicitat

Tot plegat evidencia la hipocresia i els interessos del Gobierno, que ja fa un any que va ser espiat, però que fins que no l’ha tocat de prop ha ignorat l’espionatge massiu cap a l’independentisme català i n’ha estat còmplice.

La Moncloa ho ha anunciat en una roda de premsa del ministre de la Presidència, Félix Bolaños, i la portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, convocada d’urgència i per sorpresa aquest dilluns al matí.

Et pot interessar  Sánchez evita desmentir Junqueras sobre l'amnistia i diu que serà "coherent" amb el que ha fet fins ara
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió