Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont: “Mentre hi hagi companys empresonats, no podem fer una vida normal”

|

- Publicitat -

Després de saber-se que l’expresident de la Generalitat  publicarà un llibre explicant la seva visió dels últims 4 anys, el president n’ha donat detalls en una entrevista a Rac 1, afirmant que intentarà trepitjarà territori català com més aviat millor, per poder veure la seva família i visitar els presos polítics, tot i haver-hi el risc que l’Estat espanyol el detingui.

Una de les coses més destacades de l’entrevista és la confirmació que Mariano Rajoy li va dir, en una reunió secreta abans de l’1-O, que “del referéndum no vamos ni a hablar”. Puigdemont retreu que, tot i que va haver-hi molta cordialitat, no van arribar a cap tipus d’acord. Afirma, també, que amb el rei no hi va tenir cap contacte des del atemptats a Barcelona, i que els moments més feliços que ha passat en aquest període són quan va sortir de Neumenster, i també fa uns dies, quan el TJUE va declarar que Junqueras era Eurodiputat de ple dret, i per tant, ell i Toni Comín també. A partir del dia 13 de gener diu que “faran el que haurien d’haver fet quan tocava: fer els tràmits que toquen i començar a treballar com a Eurodiputats”.

Publicitat

L’expresident també avisa que la situació encara no està, ni de bon tros, normalitzada: “Tenim immunitat però no la normalitat. Mentre hi hagi companys injustament empresonats, no podem fer una vida normal.”

 

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut