Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Puigdemont legitima la pressió als partits per part de les entitats independentistes

|

- Publicitat -

El president a l’exili i l’actual president del Consell per la República, Carles Puigdemont, entén la pressió que s’exerceix en el camí cap a la independència. Tot i això, plasma el que per ell hauria de ser una diferència: qui ha d’assumir aquesta pressió han de ser les entitats, no el propi Consell: “Nosaltres tenim la funció de no deixar-nos atrapar per la lògica i l’estratègia dels partits, i ser interlocutor amb ells”, ha manifestat en l’Assemblea de Representants que l’organització celebra aquest diumenge a Canet de Rosselló.

En aquesta línia, Puigdemont qualifica la feina del Consell de “suma”: “Volem que hi siguin tots els partits, i en l’estratègica cap a la independència s’escau que hi hagi pressió als partits”, ha afegit en la seva intervenció.
Malgrat les contundents afirmacions, Puigedmont ha evitat posicionar-se com a president del Consell per la República sobre la idoneïtat d’una llista cívica: “Nosaltres no hi entrem, és el debat de l’ANC, el Consell no és un actor electoral”.

Publicitat

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut