Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont ja ha presentat la seva candidatura per formar part de l’Assemblea de Representants del Consell per la República

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont ha anunciat a través de Twitter que ha presentat la seva candidatura per formar part de l’Assemblea de Representants del Consell per la República (CxRep). El 130è president de Catalunya ha explicat que dilluns 4 anirà al Tribunal de Sàsser i que ho farà “amb els deures fets”, per tant, que independentment de la resolució d’aquest tribunal, ell ja podria formar part de l’Assemblea de Representats.

Aquest òrgan del Consell per la República estarà format per 121 escons, dels quals 81 seran per a candidatures de la ciutadania i els 40 restants, per a càrrecs electes com ara regidors, diputats, eurodiputats i senadors. Les votacions seran del 29 al 31 d’octubre.

Publicitat

L’Assemblea, segons el Consell per la República, actuarà com un “parlament popular”. Un cop constituïda, escollirà, per una banda, el seu president i, per una altra, el president del Consell per la República. Actualment, Puigdemont és el president del CxRep.

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut