Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont dona la suport a la plataforma Prou Correbous en la lluita abolir el maltractament animal

|

- Publicitat -

Representants de la plataforma Prou Correbous s’han reunit aquest dimarts amb l’eurodiputat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament Europeu, a Brussel·les, per tractar l’abolició dels correbous a Catalunya. L’entitat li ha entregat un informe de la situació dels correbous al país i dels resultats del sondeig de 2019 (fet per l’Institut Opinòmetre) en la qual un 81,3% dels enquestats rebutjava els correbous perquè “els animals són maltractats i pateixen”. La plataforma celebra que Puigdemont “hagi donat suport a la plataforma i a la fi d’aquests espectacles a Catalunya” i destaca poder comptar amb “figures tan influents” per avançar cap a unes festes i tradicions “lliures de maltractament animal”.

Prou Correous integra les entitats animalistes ADDA, FAADA i Libera!, AnimaNaturalis, Fundació Fauna, Fundación Franz Weber, Lex Ànima, AVDA i Tots Som Poble (associació de veïns i veïnes d’Amposta).

Publicitat

La plataforma també s’ha reunit amb els grups parlamentaris d’aquesta nova legislatura, Junts, ERC, En Comú Podem, PSC i CUP, i reclamen al Parlament “que s’avanci en la fi dels correbous”.

Et pot interessar  Puigdemont diu estar esparverat per la "mala qualitat" del Govern, la "pèrdua d'autoestima" i l'estat del català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut