Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Puigdemont després de la trobada amb Junqueras: “Hi hem de tornar; és casa vostra”

El president exiliat apunta que ha estat una estona “agradable i emocionant”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 07/07/2021
Pla mitjà del líder d'ERC Oriol Junqueras i el líder de JxCat Carles Puigdemont a Waterloo, a Bèlgica, el 7 de juliol de 2021. (Horitzontal)

El president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, s’ha mostrat molt satisfet de la retrobada que han mantingut amb el vicepresident legítim Oriol Junqueras, els presos polítics indultats d’ERC i la consellera Serret. Així ho demostra en una piulada on el president apunta que “ha estat un honor immens retrobar-vos i compartir a la Casa de la República una estona tan agradable, emocionant i sobretot tan esperada”.

Però el president no s’ha quedat només en les paraules de cordialitat, i ha anat més enllà: “Hi hem de tornar; és casa vostra”, ha dit, demostrant la bona relació que manté amb els excompanys del Govern legítim de Catalunya encara que siguin d’un partit que planteja estratègies diferents per assolir la independència. Tot plegat, quan el mateix Oriol Junqueras també ha expressat que “hi ha un compromís molt explícit de mantenir el contacte”.