Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Puigdemont, als presos polítics: “El desig de la vostra llibertat representa el desig de la llibertat de tots, com a poble”

|

- Publicitat -

El president legítim de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha piulat un missatge directament adreçat als presos polítics, els consellers i membres del Govern legítim que aquest diumenge compleixen mil dies d’empresonament. “Mil dies de presó de persones innocents, de pau i de concòrdia”, ha dit el president exiliat, que recordat que són “mil dies robats a les seves famílies, separats dels amics i de les seves activitats”, però deixa constància que són mil dies “de fermesa i compromís”. Puigdemont també ha demanat la llibertat dels presos polítics, a qui assegura que “el desig de la vostra llibertat representa el desig de la llibertat de tots, com a poble”.

Ho ha dit responent a l’anunci d’una presentació de llibre de Josep Rull, que es realitzarà aquest dilluns amb motiu del miler de dies de presó del Govern legítim.

Publicitat

Et pot interessar  El Suprem formalitza la persecució ideològica i obre una causa per terrorisme contra Puigdemont i Wagensberg pel Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut