Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Presidència assegura que Torra va donar a Vergés 48 hores per nomenar un nou secretari de Salut i ERC ho nega

|

- Publicitat -

El president del Govern, Quim Torra, va parlar la setmana passada amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per donar-li un ultimàtum de 48 hores per nomenar un nou secretari de Salut Pública. Així ho han explicat a l’ACN fonts de la Presidència aquest dimecres. Torra ha explicat a la sessió de control d’avui al Parlament que va suggerir a Vergés (ERC) nomenar Josep Maria Argimon com a substitut de Joan Guix -que va dimitir el 28 de maig. Fonts d’ERC del Govern han negat que Torra fes un ultimàtum de 48 hores a Vergés i que suggerís el nom d’Argimon com a substitut. I des del Departament de Salut han volgut evitar entrar en aquesta qüestió i fonts de la conselleria han assegurat a l’ACN que estan “centrats” en la gestió de l’epidèmia.

Segons fonts de la Presidència, Torra va donar dos dies a la consellera per desencallar la vacant, davant la importància de gestionar la crisi sanitària, econòmica i social. El president va argumentar que era més necessari que mai nomenar un nou director de Salut Pública. ‘La Vanguardia’ va avançar dissabte que Argimon ocuparia el càrrec.

Publicitat

Des del Departament de Salut, fonts de la conselleria han volgut evitar entrar-hi i han assegurat a l’ACN que estan “centrats” en la gestió de l’epidèmia del coronavirus. “Nosaltres tenim molta feina, estem centrats en l’epidèmia i no entrarem en possibles polèmiques”, han assegurat aquestes fonts.

Et pot interessar  Puigdemont obre una pàgina web on demana el suport de la ciutadania a la seva candidatura del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut