Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

PP ploramiqueja dient que “la gasolina que ERC dona a Sánchez” la pagaran tots els espanyols

|

- Publicitat -

La portaveu del PP al Congreso, Cuca Gamarra, ha criticat aquest dijous el joc d’aliances del Gobierno amb ERC i Bildu per tombar les esmenes a la totalitat contra els pressupostos de l’Estat per al 2022.

Ha advertit que “la gasolina” que ERC dóna a Sánchez “la pagarem tots els espanyols”. “No estem pagant el nostre futur, sinó pagant amb el nostre futur que Sánchez continuï a la Moncloa”, ha dit en roda de premsa al pati del Congreso. Sembla que amb l’aprovació dels pressupostos l’escenari que provocava somnis humits al PP queda més llunyà. Així doncs el PSOE, amb l’aprovació d’aquests pressupostos, pràcticament podria assegurar-se que acabarà la legislatura.

Publicitat

Els pressupostos, segons Gamarra, són el pagament al “xantatge” dels socis d’aquest “govern radical”, però “hi ha esperança” perquè el PP està en disposició d’arribar al Gobierno als pròxims comicis. Aquestes frases electoralistes són un dels clàssics del partit blau, que de la necessitat en fa virtud.

D’aquesta manera, posa l’èmfasi en el futur daurat que se suposa que el PP hauria de tenir, per evitar parlar que els socialistes els van guanyar la partida en la darrera legislatura, i de passada allunyar l’opinió pública de de les corrupteles “del passat del partit”.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut