Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PP català responsabilitza la fragmentació del vot unionista de la seva derrota històrica

El secretari general del partit a Catalunya es nega a valorar la seva deriva reaccionària cap a la dreta i no reconeix la victòria de l'independentisme

|

- Publicitat -

“La derrota és evident”. Així de contundent ha reaccionat el secretari general del PPC, Daniel Serrano, després del pitjor resultat de la història del partit conservador al Congreso, amb 66 diputats, i la davallada a Catalunya amb Cayetana Álvarez de Toledo al capdavant, que ha perdut la representació i s’endú només un escó.

“La fragmentació del constitucionalisme perjudica i no ajuda a obtenir representació”, ha sentenciat Serrano després dels pèssims resultats. Amb tot, el partit es nega a responsabilitzar la seva deriva reaccionària cap a la dreta i reconèixer la victòria de l’independentisme. El secretari general ha avançat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que Álvarez de Toledo seguirà al capdavant del partit català i seguirà formant part del projecte.

Publicitat

Respecte a la irrupció de l’extrema dreta de Vox al Congreso, Serrano ha respost que “no crec que hi hagi 2 milions de vots d’extrema dreta a Espanya” mentre ha reconegut que “compartim part dels seus plantejaments”.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut