Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ponsatí tanca la llista de Barcelona és capital, encapçalada per Graupera

La consellera a l'exili es desmarca de la llista de JxCAT a Barcelona

|

- Publicitat -

La consellera a l’exili, Clara Ponsatí, tancarà la llista de Barcelona és capital-Primàries, encapçalada pel filòsof i periodista Jordi Graupera. D’aquesta manera, Ponsatí se suma al projecte de primàries amb més participació de la història política de la ciutat: “Cal donar suport a la candidatura de Graupera pel seu atreviment. És una candidatura feta a contracorrent, que s’ha volgut silenciar i que mereix fer forat a la política catalana”, ha sentenciat Ponsatí.

Al seu torn, el cap de files de la llista, ha assegurat que aquesta incorporació “és un honor” perquè “és una veu que sempre i sense embuts s’ha manifestat a favor de la independència”. L’exiliada política, doncs, es desmarca de la llista de Junts per Catalunya de Barcelona, encapçalada per Quim Forn. Tot i això, sí que concórrer a la candidatura europea liderada pel president Puigdemont, juntament amb el conseller Toni Comín.

Et pot interessar  'Alhora', la candidatura conjunta de Ponsatí i Graupera, aconsegueix els avals necessaris per presentar-se al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut