Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Ponsatí tanca la llista de Barcelona és capital, encapçalada per Graupera

La consellera a l’exili, Clara Ponsatí, tancarà la llista de Barcelona és capital-Primàries, encapçalada pel filòsof i periodista Jordi Graupera. D’aquesta manera, Ponsatí se suma al projecte de primàries amb […]

Marina Almansa
Marina Almansa 23/04/2019
La consellera d'Ensenyament a l'exili, Clara Ponsatí

La consellera a l’exili, Clara Ponsatí, tancarà la llista de Barcelona és capital-Primàries, encapçalada pel filòsof i periodista Jordi Graupera. D’aquesta manera, Ponsatí se suma al projecte de primàries amb més participació de la història política de la ciutat: “Cal donar suport a la candidatura de Graupera pel seu atreviment. És una candidatura feta a contracorrent, que s’ha volgut silenciar i que mereix fer forat a la política catalana”, ha sentenciat Ponsatí.

Al seu torn, el cap de files de la llista, ha assegurat que aquesta incorporació “és un honor” perquè “és una veu que sempre i sense embuts s’ha manifestat a favor de la independència”. L’exiliada política, doncs, es desmarca de la llista de Junts per Catalunya de Barcelona, encapçalada per Quim Forn. Tot i això, sí que concórrer a la candidatura europea liderada pel president Puigdemont, juntament amb el conseller Toni Comín.