Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ponsatí se solidaritza amb Ernest Legaz i lamenta que continuarà així fins que “deixem de demanar clemència”

|

- Publicitat -

La consellera d’Ensenyament de Puigdemont exiliada, Clara Ponsatí, ha lamentat que la repressió contra l’independentisme no s’atura. En concret, ha citat el cas d’Ernest Legaz, acusat d’atemptar contra l’autoritat i de lesions, que se suposa que van succeir en les protestes contra la sentència dels polítics independentistes.

Ponsatí ha posat en relleu que la persecució judicial continua desbocada i diu que “així continuarem fins que plantem cara i deixem de demanar clemència”. En altres paraules, Ponsatí ha donat a entendre que s’ha de passar de la defensa a l’atac, tot destacant la vulneració de drets humans que estan succeint a l’Estat espanyol.

Publicitat

El jutjat 7 de Barcelona ha condemnat Legaz a un any i deu mesos de presó i a una multa de 2.320 euros més 60 euros al dia per cada dia que l’agent trigui a recuperar-se de les suposades lesions al nas. Segons Legaz només va asseure’s a terra i després va arrencar a córrer”. “Segurament algú altre va fer alguna cosa a un agent i van aprofitar per encolomar-m’ho” ha etzibat.

Et pot interessar  Joel Joan, el nou fitxatge de Ponsatí i Graupera per a la seva candidatura 'Alhora'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut