Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Ponsatí passeja per l’Eixample de Barcelona dos dies després de la seva detenció

|

- Publicitat -

L’eurodiputada i exconsellera Clara Ponsatí ha tornat a Barcelona després que el passat dimarts, 28 de març, hi arribés per primera vegada en cinc anys, els quals ha passat a l’exili fugint de la repressió judicial i penal de l’Estat espanyol. El retorn de Ponsatí es produeix dos dies després que els Mossos la detinguessin i la mantinguessin a la Ciutat de la Justícia durant hores, fins que el magistrat Pablo Llarena va deixar-la en llibertat citant-la a declarar el dilluns 24 d’abril, citació a la qual la defensa de l’eurodiputada ja ha assegurat que no té “cap mena d’intenció” d’assistir.

Ponsatí ha tornat a Barcelona després d’haver viatjat fins a Brussel·les per assistir al ple del Parlament Europeu, segons ha avançat ‘VilaWeb’ i ha confirmat l’ACN, on va aprofitar per retreure a la presidenta de l’Eurocambra, Roberta Metsola, haver fallat en protegir-li la immunitat i permetre la seva detenció.

Publicitat

Segons recull ‘Vilaweb’, aquest dijous, 30 de març, Ponsatí ha passejat per l’Eixample i pel Raval amb total normalitat.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut