Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Podemos creu que “ara no toca” parlar d’obrir una comissió d’investigació a Juan Carlos I

|

- Publicitat -

El portaveu d’Unides Podem al Congreso, Pablo Echenique, ha assegurat aquest dimarts que fins que se superi la pandèmia del coronavirus, el seu grup no reprendrà la petició perquè s’obri una comissió d’investigació al Congreso sobre les presumptes irregularitats del rei emèrit Juan Carlos I, perquè “ara no toca”.

Precisament aquest dimarts la Mesa del Congreso ha tornat a rebutjar una nova petició d’ERC, BilduJxCatPNVBNG, Compromís, Más País, i la CUP per demanar que es creï una comissió d’investigació sobre el Rei Emèrit.

Publicitat

“Pensem que ara toca lluitar contra el coronavirus. Estem dedicant molt esforç, matí, tarda i nit a això i tan bon punt hàgim vençut la pandèmia com a país, ens dedicarem a altres elements de la vida política, com aquest”, ha afirmat Echenique en la roda de premsa telemàtica que ha ofert el Congreso després de la Junta de Portaveus.

Així, ha explicat que un cop s’hagi superat la pandèmia, s’hagi recuperat la normalitat, i la “gent estigui protegida en salut i economia”, Unides Podem explorarà tots els mecanismes per tornar a demanar que es creï una comissió d’investigació, com han fet sense èxit en més de tres ocasions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut