Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Pluja de clatellots contra José Zaragoza per comparar Vox amb Quim Torra

El mateix Torra li ha recordat a Zaragoza que “desfilava a les manifestacions amb la ultradreta”, i Sala-i-Martin li retreu que als socialistes els emociona la mateixa bandera que Vox: “Ja sabem que a ell l’emocionen els micròfons dins dels gerros de flors”

Redacció
Redacció 02/04/2020
José Zaragoza, PSC

El diputat del PSC al Congreso de los Diputados, José Zaragoza, ha estat molt criticat durant el matí d’aquest dijous, per compartir un missatge a Twitter on posa al mateix nivell al president de la Generalitat, Quim Torra, i el sentiment patriòtic de Vox, el partit d’extrema dreta espanyol. Zaragoza diu que tant a la formació com al president “els emociona una bandera”, mentre que a ell el que l’emociona és “el personal sanitari”. El comentari ha estat molt criticat a les xarxes, donat que l’ha fet amb tota la intenció de deixar en mala posició i difamar contra el president de Catalunya, que ja ha agraït diverses vegades al personal sanitari la seva tasca en aquesta crisi, i aquest mateix dijous ha fet autocritica respecte de la feina que han fet des de la Generalitat.

El mateix Torra ha acusat José Zaragoza de parlar amb “irresponsabilitat” per comparar-lo amb Vox. A través de Twitter, Torra ha preguntat a Zaragoza “com s’atreveix a comparar-lo amb els feixistes” i l’ha convidat a disculpar-se. Torra ha preguntat al socialista si vol que “li recordi qui desfilava a les manifestacions al costat de la ultradreta o que ha dit la ministra de Defensa”. “Cap polític està parlant amb la irresponsabilitat de vostè. Disculpi’s immediatament”, ha reclamat el cap del Govern.
Una de les respostes més contundents que s’ha endut el diputat ha vingut per part de Xavier Sala-i-Martin, que retreu que als socialistes els emociona la mateixa bandera que Vox: “Ja sabem que a ell l’emocionen els micròfons dins dels gerros de flors”.