Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Plantofada de Sala-i-Martín a Colau per la manca de comunicació del seu partit amb el Gobierno

|

- Publicitat -

L’economista Sala-i-Martín ha criticat durament, a través de la xarxa, els reclams d’Ada Colau que ha expressat des del seu compte de Twitter, en lloc d’aprofitar que el seu partit, Podemos, faci ús de la seva posició per dur a terme els canvis pel que fa a les infraestructures de les Rodalies que vol l’alcaldessa de Barcelona. Colau s’ha dirigit al Ministerio de Transportes, criticant que el dèficit de les Rodalies no ofereix “alternatives ferroviàries pròpies del segle XXI”, i exposant una gràfica d’ADIF que així ho demostra amb les seves xifres.

Xavier Sala-i-Martín ha recordat a l’alcaldessa que el seu partit “forma part del govern espanyol”, i no s’explica que Podemos no mostrés el gràfic que exposa Colau: “Per què no van mostrar aquest gràfic i no van exigir correccions durant les negociacions per entrar al govern?”, ha etzibat l’economista, que s’estranya que aquests reclams siguin via Twitter: “Vostès són un partit seriós o una entitat folklòrica?”, ha conclòs.

Publicitat

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut