Dimarts, 20 d'octubre de 2020 - Edició 817
La República

Plantofada de Puigneró a Jaume Asens per dir que parlar d’una Catalunya independent “genera ràbia i odi”

Puigneró: “Deixeu-nos-ho provar uns quants anys amb les eines d’un Estat, perquè portem 300 anys amb la nefasta gestió espanyola”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 30/04/2020
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, intervé al ple durant la sessió de control als consellers del Govern. Imatge del 5 de febrer de 2020. (Horitzontal)

El portaveu dels comuns al Congrés, Jaume Asens, ha tornat a demostrar que l’equidistància implica estar al servei d’Espanya i del Gobierno. En una entrevista al Nació Digital, Asens ha carregat contra les declaracions de diversos diputats de JxCat, que es mostraven convençuts que una Catalunya independent hagués gestionat millor la crisi que el nefast procés que ha seguit el Gobierno. “Aquesta idea que nosaltres som millors i més eficaços i que en una Catalunya independent això no passaria, està alimentant sentiments molt forts de ràbia i odi”. En relació amb això, el conseller de Polítiques Digitals del Govern, Jordi Puigneró, ha posat Asens al seu lloc a través de Twitter, a qui li proposa que “ens ho deixeu provar uns quants anys amb les eines d’un Estat i ho comprovem”, i li rebla que “portem 300 anys amb la nefasta gestió espanyola a la qual vosaltres doneu suport amb un fals federalisme”.

Relacionats