Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Junts ultima la candidatura pel 23-J: Pilar Calvo i Eduard Pujol seran els números 2 i 3 de Míriam Nogueras per Barcelona

El Consell Nacional de Junts ratificarà les candidatures de Calvo i Pujol el diumenge

|

- Publicitat -

La cúpula directiva de Junts va aprovar el passat divendres, 16 de juny, els candidats i candidates que acompanyaran Míriam Nogueras en les eleccions generals al Congrés dels Diputats del pròxim 23 de juliol. Nogueras és la cap de llista del partit a Barcelona, i tal com ja va anunciar-se, l’exportaveu del partit al Parlament i actual presentador a 8TV Eduard Pujol ocuparà el número 3 de la candidatura. La també periodista i exdiputada al Congrés Pilar Calvo ocuparà el número 2 de la llista.

Així ho ha decidit la direcció del partit que presideix Laura Borràs, tot i que la decisió final l’haurà de ratificar el Consell Nacional de Junts, en un acte que està previst que se celebri el pròxim diumenge, 18 de juny, a l’Auditori Axa de Barcelona.

Publicitat

D’altra banda, el secretari general de Demòcrates, Antoni Castellà, serà el cap de llista de Junts al Senat. Junts per Catalunya, Demòcrates de Catalunya i Moviment d’Esquerres de Catalunya van confirmar dissabte passat que es presentarien en coalició a les eleccions generals.

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut