Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Picabaralla a Twitter entre Fachín i un regidor d’ERC de l’Hospitalet

|

- Publicitat -

Els comentaris crítics de Fachín a l’immobilisme de l’independentisme per culminar el procés sovint fan que des de diversos sectors del moviment el titllin de pertànyer a un partit o un altre. L’última picabaralla que ha implicat Fachín a Twitter ha estat contra un regidor d’ERC de l’Hospitalet de Llobregat. Coque García l’ha criticat per haver posat al sac a ERC i el seu suport al Gobierno pel que fa a la llei mordassa que encara perjudica els treballadors.

García no ha tingut filtre en ficar Fachín dins el sac de Junts pel fet d’haver estat crític amb els republicans, i li ha recordat la polèmica trobada per menjar paella que va reunir exiliats com el president Puigdemont i Toni Comín amb figures de l’independentisme com Pilar Rahola, Jon Iñarritu, el vicepresident Puigneró o el mateix Fachín. “Se’t nota massa. Dissimula i relaxa’t, que ja has fet prou mèrits perquè et tornin a convidar a paella”, li ha etzibat el regidor republicà.

Publicitat

Finalment, l’exdiputat ha rebatut García recordant-li que la “paella” era una trobada amb alguns independentistes que persegueix l’estat, un fet que els republicans també denuncien. “Ets regidor d’ERC a Hospitalet. Tingues cura”, l’ha advertit.

Et pot interessar  ERC reclama al govern espanyol que expedeixi de manera immediata la declaració de reparació de Companys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut