Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Pedro Sánchez: un president espanyol covard

Sánchez sobre els presos polítics: “Tinc una opinió, però sóc president i he de respectar l’autonomia del poder judicial” El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assenyalat que té […]

Joan Puig
Joan Puig 17/09/2018

Sánchez sobre els presos polítics: “Tinc una opinió, però sóc president i he de respectar l’autonomia del poder judicial”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assenyalat que té “una opinió” sobre si els líders independentistes han d’estar o no en presó preventiva. “Tinc una opinió, però sóc el president del govern i he de respectar l’autonomia del poder judicial”, ha afirmat Sánchez, que ha acusat l’anterior govern del PP govern de deixar la “crisi catalana” en mans de la justícia, segons ha dit en declaracions al programa ‘El Objetivo’ de La Sexta.

El president espanyol assegura que en la seva tesi doctoral “no hi va haver plagi” i diu que presentarà una querella contra els mitjans que no rectifiquin

D’altra banda, Sánchez ha assegurat que no va plagiar la seva tesi doctoral. “No hi va haver plagi, no la va escriure un tercer i no hi va haver tracte de favor. La veritat és que la vaig fer jo”, ha reiterat. El president espanyol ha confirmat que presentarà una demanda per defensar el seu honor contra els mitjans que no rectifiquin les acusacions de plagi de la seva tesi, tot i que ha anunciat que no es querellarà per la via penal contra aquests mitjans sinó per la via civil.