Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Patrimonio Nacional va gastar mig milió d’euros en tres piscines de la Casa Real

|

- Publicitat -

El degoteig constant d’escàndols que envolten la monarquia espanyola i taquen la seva imatge ha arribat a un punt en què sembla surrealista. Però res més lluny de la realitat, després de saber-se que el Patrimonio Nacional paga despeses del rei emèrit fugat a Abu Dabi o el manteniment del personal de la Zarzuela, eldiario.es ha destapat aquest dilluns que l’entitat també ha gastat mig milió d’euros en el manteniment d’unes piscines que pertanyen, com no podia ser d’una altra manera, a la Casa Real.

En concret, es tracta de tres piscines, dues d’estiu i una altra de climatitzada, i l’estat espanyol ho justifica com a “treballs específics de manteniment de piscines”. Queda clar, doncs, que el Patrimonio Nacional, que es vincula directament al Ministerio de Presidencia, i que està destinat a protegir el patrimoni històric i cultural espanyol, té clar que el que més vol “mantenir” són els béns personals de Felipe VI i la seva família. Això sí, pagat amb diners públics.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El sector de les piscines a Girona i Barcelona vol omplir-les amb aigua de l'Ebre i anuncia accions per les prohibicions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut