Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Pas endavant del Consell per la República per guanyar adhesions

Passades les eleccions convocarà tots els agents polítics, cívics i socials per explicar-los-hi el full de ruta i convidar-los a integrar-s’hi

Redacció 28/01/2021
Intervenció de l'eurodiputada Clara Ponsatí a l'acte del Consell per la República a Perpinyà el 29 mde febrer del 2020.

El Consell per la República convocarà tots els agents polítics, cívics i socials d’arreu dels Països Catalans a reunions de treball bilaterals un cop passades les eleccions. Aquestes trobades serviran per explicar el full de ruta traçat al document “Preparem-nos” presentat durant l’Assemblea Fundacional de representants celebrada el passat 19 de desembre del 2020. La convocatòria inclou totes les entitats, institucions, partits, associacions, sindicats, patronals, fundacions, associacions del tercer sector.

L’objectiu anirà més enllà de detallar el contingut del “Preparem-nos”, ja que també es convidarà a tots els assistents a adherir-s’hi de manera formal. A conseqüència de la repressió espanyola i de la situació epidemiològica, les reunions de treball bilaterals es faran en línia i, més endavant, es detallaran les dates de cada una d’elles. “Preparem-nos” és la proposta estratègica del Consell al conjunt de l’independentisme per superar la situació d’impàs que es troba des d’una visió transversal i global i sense renunciar a cap via democràtica per assolir la República, inclosa la confrontació, assumint-ne els riscos. Així doncs, “davant la desorientació general, el Consell proposa i detalla una estratègia de ruptura que garanteixin la legitimitat de la raó amb la força de la gent”.

https://twitter.com/ConsellxRep/status/1354736851207254016

Us podeu descarregar aquí el document ‘Preparem-nos’: Document ‘Preparem-nos’