Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Pablo Iglesias parla sense embuts sobre Ada Colau: “Voldria tenir el poder de castigar per fer obeir”

Li atribueix una contradicció entre un "desig irrepetible de manar" i la "impossibilitat de materialitzar-lo"

|

- Publicitat -

L’exlíder de Podem Pablo Iglesias ha carregat durament i sense embuts contra l’exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, arran de les declaracions que va dedicar el dilluns a Podem, les quals Iglesias ha rebut com una “amenaça”. Així, l’exdirigent polític ha dedicat un article a Colau titulat “L’amenaça de Colau”, en el qual no s’està de res i critica obertament l’exalcaldessa.

Colau, en una entrevista emesa ahir a RTVE, va opinar sobre l’acord d’investidura tancat entre el PSOE i Sumar, un acord que Podem també ha criticat per no abordar qüestions fonamentals. En un moment de l’entrevista, Colau va adreçar les crítiques de Podem a l’acord recordant a la formació que va signar un acord amb Sumar per anar junts a les eleccions i l’ha de complir per tenir el retorn en matèria econòmica.

Publicitat

A ulls d’Iglesias, i tal com ha expressat a través de l’article publicat a l’Ara, l’exidirgent polític diu que les paraules de Colau reflecteixen una “frustració autoritària” de l’exalcaldessa perquè es tracta d’una “amenaça que no pot complir”, tot atribuint-li una contradicció entre un “desig irrepetible de manar” i la “impossibilitat de materialitzar-lo”. Així mateix, li retreu que es posi “un barret de Napoleó” i “amenaci els uns i els altres des d’un speakers’ corner del Parc Güell”. “No estaria de més que les crítiques entre els partits de l’esquerra es produïssin sense amenaces i des del respecte a l’autonomia de cadascú”, afegeix Iglesias en l’article.

Et pot interessar  La Moncloa torna a tancar la porta al referèndum i emmarca el discurs d'Aragonès al Senat en la campanya del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut