Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Pablo Hasél: “Hauran de venir a segrestar-me”

|

- Publicitat -

El raper Pablo Hasél està aprofitant fins a l’últim minut de llibertat que li queda per denunciar les injustícies de sistema autoritari espanyol. En les darreres piulades, el represaliat recorda que aquest mateix divendres a les 20h acaba el termini per ingressar voluntàriament a la presó, i reitera la humiliació que suposaria “anar-hi voluntàriament davant una sentència més injusta”. “Hauran de venir a segrestar-me”, ha reblat al seu compte de Twitter, i ha reclamat més solidaritat per “frenar aquest greu atac a les nostres llibertats”.

Publicitat

D’altra banda, Hasél també ha denunciat la hipocresia d’aquells que han pogut evitar el seu empresonament, però que l’han permès, i que ara li donen suport. És el cas de Pablo Echenique i de Podemos. El diputat ha compartit un dibuix on es denuncia el blanqueig del feixisme per part de la justícia en contraposició amb l’injust empresonament de Hasel, i el raper ha parlat sense embuts: “Parlen com si no estiguessin al Gobierno sent còmplices de la constant repressió que vulnera llibertats fonamentals”.

Et pot interessar  La justícia espanyola és tan "imparcial" que desenes de jutges d'arreu d'Espanya discuteixen sobre la llei d’amnistia en un xat intern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut