Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Pablo Casado es passa de viu i, mentre gaudeix d’uns dies de repòs, critica Sánchez per estar de vacances

|

- Publicitat -

Pablo Casado, el líder del Partido Popular, s’ha endut les encarregades. És ben cert que en política s’ha d’anar amb molta cura, ja que avui potser ets el caçador, però demà és possible que et toqui ser la presa. En altres paraules, els atacs que Casado va iniciar contra el president del Gobierno s’han girat a la seva contra, ja que els usuaris de Twitter li han vist el llautó.

El líder del partit blau ha mantingut una actitud d’atac al dirigent del PSOE al·legant que se n’ha anat de vacances, abandonat el país en moments de crisi. Casado, se centra en el fet que davant l’ascens dels talibans a Afganistan, Sánchez no ha fet cap compareixença, arran de la tardança en les repatriacions dels soldats espanyols i dels col·laboradors afganesos.

Publicitat

També retreu l’astronòmic preu de la factura de la llum i, de fet, ha aprofitat aquests dies de vacances per enviar nombroses piulades atacant Sánchez. No obstant això, els usuaris que han anat seguint la seva activitat s’han adonat que, en realitat, l’últim acte al qual Casado va participar va ser el 29 de juliol.

D’aquesta manera, les xarxes han ironitzat amb el fet que Casado, mentre gaudeix de les seves vacances, estigui criticant a Sánchez per estar de vacances. La cirereta del pastís l’ha posat una usuària que ha explicat que el líder blau no va fer res, mentre hi havia l’incendi d’Àvila, lloc on n’és diputat. És a dir, no va fer res més que enviar una piulada de suport, per tant, fent exactament el mateix que Sánchez.

Durant les vacances, Casado també va visitar la Catedral de Mallorca, on va acceptar saltar-se les cues per entrar a l’edifici religiós. Els usuaris, més que criticar el fet en si, han subratllat que Casado demana una exemplaritat a Sánchez que ell tampoc no és capaç de donar i mostra una incoherència que no hauria de tenir cap líder polític.

Et pot interessar  ERC insisteix en el finançament singular i adverteix Sánchez: "Si vol suport als pressupostos de l'Estat, compleixi"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut