Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ortega (VOX) atia la violència contra els independentistes

Demana la dissolució dels mossos i una nova aplicació del 155

|

- Publicitat -

El secretari general de Vox, Javier Ortega, ha acudit aquest dissabte a la manifestació de policies nacionals convocada per Jusapol a Barcelona, on ha defensat a “els policies constitucionals, que compleixen la llei lleialment i defensen Espanya”.

En declaracions als periodistes, ha demanat dedicar més recursos “als qui defensen als espanyols” i ha defensat als policies i guàrdies civils que van intervenir durant l’1-O.

Publicitat

Ortega ha criticat els Mossos d’Esquadra, als qui ha acusat de “estar posats políticament al servei dels separatistes i del colpisme”.

Ciudadanos a competir amb VOX a veure qui és més feixista

El secretari general de Cs al Congrés, Miguel Gutiérrez, ha assistit aquest dissabte a la manifestació de policies nacionals convocada per Jusapol a Barcelona, i ha recolzat als policies i guàrdies civils “vexats a Catalunya durant el procés separatista, l’intent colpista de fa un any”.

En declaracions als periodistes, ha recordat l’aniversari de la ‘Operació Copèrnic’, el dispositiu policial contra l’1-O, i ha mostrat la seva consideració cap als agents que fan complir la llei “malgrat el senyor Torra, al senyor Rufián i, en aquests moments, malgrat el senyor Sánchez”.

Gutiérrez, que ha caminat a la primera fila de la manifestació de Jusapol, ha criticat especialment el president del Govern, Pedro Sánchez, per “donar 700 milions més per a salaris dels Mossos”.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut