Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ortega Smith fa el ridícul i demana a la patrona de Madrid que eviti el comunisme a la ciutat

|

- Publicitat -

L’ultradretà en crida i cerca a Gibraltar, Ortega Smith, torna a fer una passa en fals i cau de planxa en demanar a la patrona de Madrid, la Verge de l’Almudena, que “els doni forces per evitar que el comunisme torni a Madrid”.

D’aquesta manera, el polític nostàlgic ha recordat amb una llagrimeta aquella etapa política que “la gràcia de Déu havia fet victoriós al Caudillo” i, en la qual no s’havia de respectar la legítima representació de la ciutadania a les institucions.

Publicitat

Ortega Smith ha carregat contra el batlle de Madrid del PP, José Luis Martínez-Almeida, perquè, a parer seu, “està disposat a pactar amb comunistes”.

El dirigent de Vox ha posat la cirereta al pastís mostrant la seva actitud profundament discriminatòria. Ha demanat a la patrona de Madrid “que ajudi a tots els espanyols per mantenir la unitat i treure aquest govern criminal del govern d’Espanya”.

Així, dona a entendre que només són mereixedors de la patrona de la ciutat aquells que voten com els ultradretans. En definitiva, menys del 10% dels vots a la ciutat de Madrid.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut