Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Oriol Mitjà s’emprenya amb Laura Rosel per la seva editorial a Catalunya Ràdio: “M’atreveixo a dir que no ho has escrit tu”

|

- Publicitat -

L’investigador Oriol Mitjà, protagonista aquest dijous per criticar durament la gestió del Govern de la Generalitat i la consellera de Salut, Alba Vergés, per no tenir prou coneixement per dirigir l’epidèmia, ha carregat aquest divendres contra la presentadora d’El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, que durant la seva editorial de primera hora del matí, ha estat molt contundent amb l’investigador per posar en dubte la confiança en el Govern. “Segur que no ajuda gent, però gens, les intervencions com les del doctor Mitjà” i ho ha rematat dient que “Prou desconcertant és tot, per a haver d’escoltar un dels metges de referència de la pandèmia carregant-se la confiança en el Govern, sigui del color que sigui”.

Com a resposta, Oriol Mitjà ha fet al·lusió a les paraules de Rosel des del seu Twitter, des d’on ha demanat “més crítica, més informació i més transparència per a millorar les mesures de contenció”, i fins i tot a assegurat que el text que ha llegit Rosel no l’ha escrit ni ella mateixa, unes suposicions que han aixecat polseguera a la xarxa. Per suavitzar les seves paraules, Mitjà ha assegurat a Rosel que no la vol ofendre “ni dir que parlis al dictat”, i posa com a referència converses que ja havia tingut amb la periodista, assegurant que “l’editorial no reflecteix la teva opinió”. Per avançat, Mitjà ha demanat disculpes perquè “potser és que no et conec prou”.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut