Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Oriol Mitjà insta Borràs i el Govern a demanar més transparència al Gobierno sobre els tests d’antígens

|

- Publicitat -

“Val més tard que mai”. Així celebrava la presidenta del Parlament la permissió definitiva de la venda de proves d’antigens a les farmàcies per part del Gobierno. Laura Borràs recorda en una piulada que va ser JxCat qui va presentar al Congreso la demanda per permetre la llibertat de comprar aquests tests, i l’investigador Oriol Mitjà ho ha rematat demanant a la presidenta que es demanin més explicacions sobre els tests d’antigesn i el passaport Covid que finalment s’han permès.

“Són mesures que haurien salvat moltes vides i negocis si s’haguessin fet servir fa un any. On són els informes tècnics en què es fonamenten les decisions polítiques?”, ha exclamant Mitjà en una piulada, on també ha demanat que es facin públiques les anàlisis d’avalucació de risc-benefici de les vacunes com AstraZeneca. De fet, el mateix investigador posa en dubte que s’hagin fet estudis verídics des de l’executiu espanyol. “A vegades dubto que s’hagin fet aquestes anàlisisi i que les decisions s’hagin pres de forma erràtica”.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut