Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Oriol Mitjà demana una presidenta de la Generalitat per aconseguir “un govern cohesionat”

|

- Publicitat -

Un dels investigadors més reconeguts arran de la pandèmia de coronavirus, Oriol Mitjà, ha instat als partits independentistes implicats en les negociacions per la formació d’un nou Govern a proclamar com a presidenta de la Generalitat una dona. En aquest sentit, ha demanat que per “aconseguir un govern cohesionat, trobeu una líder cohesionadora”, en un missatge a Twitter on el doctor també ha expressat que “confio que sabreu escollir una presidenta que sigui progressista, honesta i empàtica”.

Publicitat

La part més polèmica del tuit ha estat quan ha posat d’exemple la diputada d’ERC Marta Vilalta per ocupar el càrrec, fet que ha generat rebombori als comentaris, amb alguns usuaris preguntant-se si “és una broma”, o intentant fer obrir els ulls a Oriol Mitjà aclarint-li que el més probable és que Pere Aragonès acabi ocupant el càrrec de president de la Generalitat.

Et pot interessar  ERC proposa una llei de finançament perquè la Generalitat recapti tots els impostos mentre Catalunya no sigui independent
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió