Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Oltra no dimitirà, tot i les acusacions de fiscalia

|

- Publicitat -

La vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, no entra dins dels seus plans dimitir per les acusacions de la Fiscalia. De fet, ha generat un efecte contrari i ha criticat l’informe que va publicar sobre el suposat encobriment d’abusos a una menor per part d’un educador, el seu exmarit. En l’escrit, la Fiscalia acusa alguns dels seus subordinats a la Conselleria d’Igualtat i altres professionals d’intervenir en l’elaboració d’un expedient intern per protegir-la a ella.

De fet, la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de València considera que va traçar un pla per ocultar els abusos sexuals per part del seu exmarit a una menor tutelada.

Publicitat

Oltra en una conferència de premsa ha deixat ben clar que tot ha quedat com estava, després de publicar l’informe: “No ha canviat res i menys després d’haver llegit l’informe de la fiscalia”, i afegeix: “se’ns qüestiona la nostra professionalitat”.

Així mateix, defensa a les tretze persones que van declarar: “Jo estic d’acord amb la fiscalia que és impossible que tots s’hagin equivocat. Però potser la conclusió és que no es van equivocar” i seguidament tomba el suposat pla: “En comptes de pensar que hi ha una gran conspiració, què tal si concloem el més senzill, que és que no es van equivocar?”.

Tot i les seves declaracions, les pressions perquè dimiteixi són cada vegada més grosses. De fet, José Luis Roberto, també ha exigit la seva dimissió.

Et pot interessar  La justícia valenciana arxiva la causa contra Mónica Oltra en no trobar cap delicte
Publicitat

Opinió

Minut a Minut